US solar photovoltaic power generation (US solar photovoltaic power generation system case)

Le Iunaite Setete solar photovoltaic power generation case
I le Aso Lulu, taimi faʻapitonuʻu, na tuʻuina atu ai e le pulega a le US Biden se lipoti e faʻaalia ai e oʻo atu i le 2035 o le Iunaite Setete o loʻo faʻamoemoe e ausia le 40% o lona eletise mai le malosi o le la, ma e oʻo atu i le 2050 o lenei fua faatatau o le a faʻateleina i le 45%.
O le Matagaluega o Malosiaga a le Iunaite Setete na auiliiliina le taua tele o le malosi o le la i le aveesea o le eletise a Amerika i le Solar Future Study.O le suʻesuʻega ua faʻaalia ai e oʻo atu i le 2035, e aunoa ma le siʻitia o tau o le eletise, o le malosi o le la e mafai ona tuʻuina atu le 40 pasene o le eletise a le atunuʻu, faʻaosoina loloto le decarbonization o le grid ma maua ai le 1.5 miliona galuega.
O loʻo taʻua e le lipoti o le ausiaina o lenei sini o le a manaʻomia ai le tele ma le tutusa o le faʻaogaina o le malosi faʻafouina ma faiga faʻavae malosi, e tusa ai ma taumafaiga a le pulega a Biden e foia le faʻafitauli o le tau ma faʻateleina le faʻaogaina o malosiaga faʻafouina i le atunuʻu.
O le lipoti o loʻo faʻamoemoeina o le ausiaina o nei sini o le a manaʻomia ai le $562 piliona i tupe faʻaalu a le US lautele ma pisinisi tumaoti i le va o le 2020 ma le 2050. tau o le soifua maloloina o le faaitiitia o le filogia.
E oʻo mai i le 2020, ua faʻapipiʻiina le malosiaga o le la a le US ua oʻo i le 15 piliona watts i le 7.6 piliona watts, faʻamauina mo le 3 pasene o le eletise o loʻo iai nei.
E oo atu i le 2035, fai mai le lipoti, e manaʻomia e le US le faʻaluaina o le gaosiga o le malosi o le la i tausaga taʻitasi ma tuʻuina atu le 1,000 gigawatts o le eletise i se laina e pulea e mea faʻafouina.E oo atu i le 2050, o le la ua faamoemoe e maua ai le 1,600 gigawatts o le eletise, lea e sili atu nai lo le eletise uma o loʻo faʻaaogaina e fale nofomau ma pisinisi i le Iunaite Setete.O le fa'apalapalaina o le malosi atoa e mafai ona maua ai le 3,000 GW o le malosi o le la i le 2050 ona o le fa'ateleina o le eletise o felauaiga, fale ma fale gaosi oloa.
Fai mai le lipoti, e tatau i le US ona faʻapipiʻi le averesi o le 30 miliona kilowatts o le malosi o le la i le tausaga i le va o le taimi nei ma le 2025, ma le 60 miliona kilowatts i le tausaga mai le 2025 i le 2030. O le faʻataʻitaʻiga a le suʻesuʻega o loʻo faʻaalia atili ai o le vaega totoe o le carbon-free grid. o le a maua muamua e le matagi (36%), faaniukilia (11%-13%), vai eletise (5%-6%) ma le bioenergy/geothermal (1%).
O loʻo fautuaina foi e le lipoti le atinaʻeina o meafaigaluega fou e faʻaleleia ai le fetuutuunai o fesoʻotaʻiga, e pei o le teuina ma le faʻaogaina o suiga, faʻapea foʻi ma le faʻalauteleina o felauaiga, o le a fesoasoani e faʻanofo ai le la i tulimanu uma o le US - o le savili ma le la e tuʻufaʻatasia o le a maua ai le 75 pasene o le eletise i 2035 ma le 90 pasene e oo atu i le 2050. E le gata i lea, e manaʻomia faiga faʻavae lagolago ma tekonolosi faʻalautele e faʻaitiitia ai le tau o le malosi o le la.
E tusa ai ma le tala a Huajun Wang, o se tagata suʻesuʻe i le ZSE Securities, o le 23% CAGR o loʻo faʻamoemoeina, e fetaui ma le tausaga e tasi o le faʻaogaina o le gafatia i le US e faʻamoemoe e oʻo atu i le 110GW i le 2030.
E tusa ai ma Wang, "carbon neutrality" ua avea ma maliega i le lalolagi atoa, ma o le PV ua faamoemoe e avea ma malosiaga autu o le "carbon neutrality":
I le 10 tausaga ua tuanaʻi, o le tau o le photovoltaic kilowatt-itula ua pa'ū mai le 2.47 yuan/kWh i le 2010 i le 0.37 yuan/kWh i le 2020, o se paʻu e oʻo atu i le 85%.Photovoltaic "tau tau mafolafola" ua lata mai, photovoltaic o le a avea ma malosiaga autu "carbon neutral".
Mo le alamanuia photovoltaic, o le isi sefulu tausaga e manaʻomia e sefulu taimi le auala tele.Matou te faʻatusatusa i le 2030 le faʻapipiʻiina o le PV fou a Saina e faʻamoemoe e oʻo atu i le 416-536GW, ma le CAGR o le 24% -26%;Ole manaʻoga fou ole lalolagi ole a oʻo ile 1246-1491GW, faʻatasi ai ma le CAGR o le 25% -27%.Ole mana'oga fa'apipi'i mo le photovoltaic o le a fa'asefulu fa'atupuina i le isi sefulu tausaga, fa'atasi ai ma le tele o avanoa tau maketi.
Manaomia mo le "faiga faavae tele" lagolago
O le suʻesuʻega a le la e faʻavae i luga o le fuafuaga tele a le pulega a Biden e ausia se faʻasologa e leai se carbon i le 2035 ma faʻateʻaina le faʻaogaina o le malosi lautele i le 2050.

O vaega tetele na pasia e le Senate a Amerika ia Aukuso e aofia ai le faitau piliona o tala mo galuega mama mama, ae o le tele o faiga faavae taua na tuʻuina atu, e aofia ai le faʻalauteleina o aitalafu lafoga.Ae ui i lea, o le $3.5 miliona tala o le tupe na pasia e le maota ia Aukuso e mafai ona aofia ai nei fuafuaga.

Fai mai le pisinisi a le la a Amerika, o le lipoti o loʻo faʻamamafaina ai le manaʻomia e le alamanuia mo le "faiga faʻavae taua" lagolago.

I le Aso Lulu, e sili atu i le 700 kamupani na lafo se tusi i le Konekeresi e sailia se faʻaopoopoga umi ma faʻateleina tupe faʻaalu lafoga o tupe faʻaalu a le la ma faiga e faʻaleleia ai le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga.

I le maeʻa ai o le tele o tausaga o faʻalavelave faʻapolokiki, ua oʻo i le taimi e tuʻuina atu ai i kamupani mama malosi le faʻamautinoaga o faiga faʻavae latou te manaʻomia e faʻamama ai a tatou faʻasologa, fatuina le faitau miliona o galuega taua ma fausia se tamaoaiga mama mama, o le tala lea a Abigail Ross Hopper, peresitene o le American Solar Energy Industries Association. .

Na faamamafa e Hopper e mafai ona ausia se faʻaopoopoga tele o le malosi o le la, ae "e manaʻomia le alualu i luma o faiga faʻavae.

Fa'asoasoaina ole Solar Power Technology
I le taimi nei, e 12 kilokalama le mamafa i le mita faatafafā le mamafa o PV panels masani.Amorphous silicon thin-film modules mamafa 17 kilokalama i sikuea mita

Tulaga su'esu'ega o faiga PV sola i le Iunaite Setete
Le pito i luga 10 atunuu i le lalolagi mo le gaosiga o le malosi o le la!

1.Saina 223800 (TWH)

2. ISA 108359 (TWH)

3. Iapani 75274(TWH)

4. Siamani 47517 (TWH)

5. Initia 46268(TWH)

6. Italia 24326 (TWH)

7. Ausetalia 17951 (TWH)

8. Sepania 15042 (TWH)

9. Malo Tele 12677 (TWH)

10.Mexico 12439(TWH)

Faatasi ai ma le lagolago malosi o faiga faavae a le atunuu, o le maketi PV a Saina ua vave ona tulaʻi mai ma atinaʻe i le lalolagi tele maketi PV sola.

O le gaosiga o le la a Saina e tusa ma le 60% o le gaosiga atoa o le lalolagi.

Tulaga Su'esu'ega o le Solar Photovoltaic Power Generation System i le Iunaite Setete
O le SolarCity ose kamupani malosi a le la a Amerika e fa'apitoa i le atina'eina o galuega fa'aola afi ma fa'apisinisi.O le kamupani ta'uta'ua lea o lo'o tu'uina atu le malosiaga o le la i totonu o le Iunaite Setete, o lo'o ofoina atu auaunaga fa'apitoa a le la e pei o le fa'atulagaina o masini, fa'apipi'i, fa'apea le fa'atupeina ma le va'aiga faufale, e tu'uina atu ai le eletise i tagata fa'atau i tau maualalo nai lo mea tau eletise.I aso nei, o loʻo faʻafaigaluegaina e le kamupani le silia ma le 14,000 tagata.

Talu mai lona faavaeina i le 2006, ua televave le tuputupu aʻe o le SolarCity, faʻatasi ai ma le faʻapipiʻiina o le la e faʻateleina mai le 440 megawatts (MW) i le 2009 i le 6,200 MW i le 2014, ma sa lisiina i le NASDAQ ia Tesema 2012.

E oʻo mai i le 2016, SolarCity e sili atu nai lo le 330,000 tagata faʻatau i 27 setete i le Iunaite Setete atoa.I le faaopoopo atu i lana pisinisi sola, ua faipaaga foi SolarCity ma Tesla Motors e tuʻuina atu se oloa e teu ai le malosi i le fale, le Powerwall, mo le faʻaogaina ma paneta sola.

US Photovoltaic Power Plants
First Solar America FirstSolar, Nasdaq:FSLR

US kamupani solar photovoltaic
Trina Solar ose kamupani fa'atuatuaina ma se si'osi'omaga galulue fa'atasi ma fa'amanuiaga lelei.("Trina Solar") o le kamupani sili ona tele i le lalolagi o loʻo tuʻuina atu masini photovoltaic ma o se taʻutaʻua o loʻo tuʻuina atu le aofaʻi o fofo o le la, na faavaeina i le 1997 i Changzhou, Jiangsu Province, ma lisiina i luga o le New York Stock Exchange i le 2006. I le faaiuga o le 2017, O le Trina Solar na tulaga muamua i le lalolagi i tulaga o le fa'aputuina o uta PV module.

Trina Solar ua faatuina lona laumua faaitulagi mo Europa, Amerika ma Sasaʻe Tutotonu o Asia Pasefika i Zurich, Suitiselani, San Jose, Kalefonia ma Sigapoa, faapea foi ma ofisa i Tokyo, Madrid, Milan, Sini, Beijing ma Shanghai.Trina Solar ua faʻalauiloaina taleni maualuga mai le sili atu i le 30 atunuu ma itulagi, ma e iai pisinisi i le silia ma le 100 atunuu ma itulagi i le lalolagi atoa.

I le aso 1 o Setema, 2019, na filifilia ai Trina Solar Numera 291 i le 2019 China Top 500 Manufacturing Enterprises list, ma ia Iuni 2020, na filifilia ai o se tasi o le "2019 Top 100 Innovative Enterprises i Jiangsu Province".

US PV Tekonolosi
E le o se pisinisi a le malo.

Ltd. o se kamupani photovoltaic sola na faavaeina e Dr. Qu Xiaowar ia Novema 2001 ma faamanuiaina i le lisiina i luga o le NASDAQ i le 2006, o le uluai kamupani Saina tuufaatasia photovoltaic e lisiina i luga o le NASDAQ (NASDAQ code: CSIQ).

Ltd. fa'apitoa i le R&D, gaosiga ma le fa'atauina atu o mea'ai silicon, wafers, solar cell, solar modules ma oloa fa'aogaina o le la, fa'apea fo'i ma le fa'apipi'iina o le la, ma ana oloa photovoltaic o lo'o tufatufaina atu i le silia ma le 30 atunu'u ma itulagi. i 5 konetineta, e aofia ai Siamani, Sepania, Italia, le Iunaite Setete, Kanata, Korea, Iapani ma Saina.

O loʻo tuʻuina atu foʻi e le kamupani le puipui puipui tioata tioata ma le malosi o le la i tagata faʻatau i le lalolagi atoa, ma faʻapitoa i fofo o le la mo maketi faʻapitoa e pei o le gataifale, mea faʻaoga ma fale taʻavale.

Photovoltaic Power Generation USA
O le a le manatu o le alamanuia auaunaga faaonaponei?O lenei manatu e tulaga ese ia Saina ma e le o taʻua i fafo.E tusa ai ma nisi o tagata tomai faapitoa i totonu o le atunuu, o le mea e taʻua o auaunaga faʻaonaponei e fesoʻotaʻi ma le auaunaga masani, e aofia ai nisi ituaiga fou o auaunaga, e pei o tekinolosi faʻamatalaga ma auaunaga, tupe, fale faʻatau, ma isi, ma e aofia ai foʻi ma le taliaina o auala fa'aonaponei, meafaigaluega ma faiga pisinisi mo le alamanuia tautua masani.

I le faaopoopo atu i le faʻavasegaga faʻaleaganuʻu ma faʻaonapo nei, o loʻo i ai foi le faʻavasegaina e tusa ai ma le mea o loʻo i ai auaunaga, o lona uiga, o le 'auʻaunaga tautua e vaevaeina i ni vaega se tolu: tasi o le 'auʻaunaga tautua mo le taumafaina, tasi o le auaunaga auaunaga mo le gaosiga, ma le tasi. o le tautua a le malo.Faatasi ai ma i latou, o le auaunaga a le malo o loʻo taʻitaʻia e le malo e tuʻuina atu, ma o loʻo faʻaleleia pea le atinaʻeina o le auaunaga mo le taumafaina i Saina, ae o le vaega ogatotonu, o lona uiga, o le auaunaga mo le gaosiga, e taʻua foi o auaunaga aoga, o le va i le va. Saina ma atunuʻu atinaʻe faavaomalo e matua tele lava.

Alamanuia Photovoltaic e masani lava ona malamalama e auai i le alamanuia lona lua, ae, o le mea moni, photovoltaic e aofia ai foi le alamanuia auaunaga, ma, auai i le mea o loo taʻua e lo tatou atunuu pisinisi auaunaga faaonaponei, o le anotusi autu e aofia ai foi i le vaega o alamanuia auaunaga gaosi oloa. .I lenei tusiga, o nisi talanoaga i lenei mea.O iinei, o le a ou ufiufi le alamanuia photovoltaic pe aafia i le alamanuia auaunaga, e taʻua o le photovoltaic service industry.

Fale eletise sola i le Iunaite Setete
O le fale eletise sili ona tele i le lalolagi, o loʻo i totonu o le tuaoi o Kalefonia ma Nevada.Ole igoa ole Ivanpah Solar Power Station, e aofia ai se vaega ole 8 sikuea kilomita.E masani lava, o le malosi o le la e manatu e na'o le pau lea o le malosi faalenatura e le uma.E 300,000 paneta sola a Ivanpah na fausia, e nafa ma le aoina o le malosi e gaosia ai le eletise.

Ua maua e tagata suʻesuʻe le tele o manulele mu ma mu ma isi meaola i totonu o tuaoi o le fale eletise sili ona tele i le lalolagi, le Ivanpah Solar Power Plant.E pei ona manatu tagata e na o le pau lea o le malosiaga faalenatura e le uma ae o loo faaleagaina ai le siosiomaga.


Taimi meli: Apr-11-2023