I lalo i le 0%!Ua fa'ate'a e Siamani le VAT i luga o le taualuga PV e o'o atu i le 30kW!

MulimuliI le vaiaso, na fa'amaonia ai e le Palemene Siamani se pusa fesoasoani fou o lafoga mo PV i luga o le fale, e aofia ai le tuusaunoaina o le VAT mo PV system e oo atu i le 30 kW.
      Ua fa'ailoa mai e finauina e le palemene a Siamani le tulafono o lafoga fa'aletausaga i le fa'ai'uga o tausaga ta'itasi e fai ai ni tulafono fou mo le isi 12 masina.O le tulafono lafoga faʻaletausaga mo le 2022, faʻamaonia e le Bundestag i le vaiaso talu ai, toe faʻaleleia le togafitiga o lafoga o faiga PV mo le taimi muamua i luma uma.
      O tulafono fou o le a faʻatalanoaina ai le tele o faʻafitauli autu mo masini PV laiti, ma o le afifi o loʻo i ai ni suiga taua se lua i PV system.Ole fua muamua ole a fa'aitiitia ai le VAT ile 30kW ile 0 pasene.O le fua lona lua o le a tu'uina atu ai le tuusaunoaga o lafoga mo le au fa'afoeina o masini PV laiti.
      Ae ui i lea, o le faʻatonuga e le o se tuusaunoaga VAT i luga o le faʻatau atu o PV system, ae o se tau faʻatau e totogi e le tagata faʻatau poʻo le faʻapipiʻi i le tagata faʻatau, faʻatasi ai ma le 0% VAT.
      Ole fua ole VAT ole a faʻaaoga ile tuʻuina atu ma le faʻapipiʻiina o PV faʻatasi ma mea e manaʻomia, o le a faʻaaogaina foi i le teuina o fale i fale nofoia, fale lautele ma fale e faʻaaogaina mo galuega faʻaoga lautele, e leai se tapulaa i le tele o le teuina. faiga.O le tuusaunoaga o lafoga o tupe maua o le a faʻaaoga i tupe maua mai le faʻaogaina o PV system i fale nofo toʻatasi ma isi fale e oʻo atu i le 30 KW.i le tulaga o fale e tele-aiga, o le tapulaa tele o le a seti i le 15 KW i le fale nofomau ma pisinisi.


Taimi meli: Ian-03-2023